Attraktioner

Varför sitta hemma och ha tråkigt när det finns så mycket roligt bus så nära.....

En klätterställning på fem våningar fylld med acction! Labyrint, rutschkanor, spiraler, linbana, hinderbanor, kanonrum, studsmattor, bollhav, tåg och en massa andra skojigheter!

Tre stora, läskiga 15 meters rutschkanor - bara för riktigt våghalsiga busmonster - minst 4 års ålder och stor försiktighet krävs!Spiraltuben som startar på våning fyra och slutar i bollhavet - en snurrig upplevelse!Ballonghusen med söt prinsesslabyrint, små rutshkanor och bollhav är för våra små änglar! Coccosnötsträdet, snurren och vattenfalls rutshkanan kommer att bli roliga inslag för de minsta och de kommer att älska den stora bläckfisken och tidmaskinen där fantasin kan snurra i väg!Alla som kan springa och gå upp till tonåringar, 15 år, kommer att ha en spännande, rolig och fantastisk upplevelse tillsammans med oss på BaaZinga


Kanonlandet är ett laddat område. 10 automatvapen med magasin om hundra mjukbollar, fyra stora kanoner och en bollfontän, tur att en träff känns som en lätt klapp på kinden.
För våra tappra föräldrar har vi ett gott utbud av nybakt fika och gott kaffe.Fika området med 60 sittplatser är direkt till höger innanför entrén.
Varmt välkomna att busa, mysa och njuta tillsammans med oss på BaaZinga!
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer